Η Pantimeless ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και πλέον είναι μια καινοτόμος και πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία στο πεδίο της Ιατρικής Αισθητικής και της κοσμετολογίας όπως επίσης και στο πεδίο του Ιατρικού τουρισμού. Κατά την διάρκεια των πρώτων ετών λειτουργίας της επιχείρησης, ο κύριος στόχος της Pantimeless ήταν να εισάγει, να διανέμει και να προωθεί Ιατρικές Αισθητικές θεραπείες και ξενοδοχειακό εξοπλισμό ευεξίας.

Από τότε η Pantimeless έχει διεισδύσει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια εμπορευόμενη προϊόντα και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, στα παραπάνω αναφερόμενα πεδία.

Με την φιλοδοξία να γίνει η πρώτη εταιρία που προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στο πεδίο της Ιατρικής Αισθητικής εμπλούτισε την σειρά των προσφερόμενων προϊόντων με λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η Pantimeless αντιπροσωπεύει προϊόντα νημάτων για PDO Lifting, προϊόντα ενδολιποθεραπείας, ενδοδερμικά εμφυτεύματα από υαλουρονικό οξύ καθώς και μεσοθεραπείας για το πρόσωπο και το σώμα. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από ποιοτικά προϊόντα και να ενημερώνει την γκάμα αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Δίνοντας έμφαση στο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση των προϊόντων, προσφέρει άριστη εκπαίδευση, εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη. Είμαστε εδώ για να ικανοποιούμε οποιεσδήποτε επιχειρησιακές σας ανάγκες παρέχοντας την μέγιστη ικανοποίηση στους πελάτες μας.


REASONS TO BE SATISFIED